De herdruk van de delen Kerstversiering uit de oude doos is een feit.
Klik hier voor meer informatie en/of om een bestelling te plaatsen.
Deutsche Übersetzung von drei Kapiteln aus 'Kerstversiering uit de oude doos 1875-1975 deel 3'


afgeschermd

TE BESTELLEN

VERZAMELAARSBOMEN

PERIODES

MOOISTE AANWINST

MIJN LIEVELING

ONDERWERPEN

OPLETTEN

TENTOONSTELLINGEN

LITERATUUR EN TV

Inzending voor de ‘Mooiste Aanwinst’, ‘Mijn Lieveling’ en de verschillende rubrieken in ‘Onderwerpen’ kan plaatsvinden. Ik probeer bij de ingezonden foto’s een kort commentaar te geven.

De rubriek ‘Verzamelbomen’ is per 2010 gestopt. De afbeeldingen die er opstaan uit de verschillende jaren blijven zichtbaar. U kunt nog steeds de bomen bekijken en zien wat er bij een ander in de boom hangt.

Ga ik door met de verschillende rubrieken?

Ondanks dat er duizenden verzamelaars/bezoekers zijn van oudekerstversiering(.nl) verbaas ik mij er over hoe weinig foto’s er worden ingezonden voor de rubrieken. Laat het niet altijd aan anderen over om deze site informatief te maken. Stuur een vraag/afbeelding in! Maar probeer ook eens zelf iets op te zoeken. Geef de maten van het object aan en verwijs alvast naar het boek waar zoiets instaat. Realiseer u dat dit een hobbysite is en dat ik er veel tijd en geld in stop. Alles wat u alvast voor mij kunt uitzoeken is dus meegenomen.

Zoals u in 'Zomervragen' kunt lezen zijn er wel eens problemen met copyrechten. Daarom dat kopieën van TV-opnames van mijn collecties etc. wat langer op zich laten wachten.
Net als voor de andere rubrieken moet(en) de foto('s) een minimale afmeting hebben van minimaal 640 pixels, omdat anders een vergroting niet geplaatst kan worden. Fotografeer het voorwerp op een afstekende ondergrond zodat de versiering goed te zien is. Foto's kunnen opgestuurd worden naar het volgende e- mailadres..

Door het insturen van een foto en tekst(en) geeft de inzender Egbert Dikken het recht om deze te gebruiken om kerstversiering onder de aandacht te brengen en vervallen de rechten van de inzender.